Vi som jobbar på SRS

Gunilla Melin, ridskolechef

 

Gunilla är vår ridskolechef och arbetar med det mesta här på ridskolan. Hon har ridlektioner, stalltjänst och mycket kontorsarbete. Du träffar Gunilla i manegen tisdageftermiddag och torsdageftermiddag. 

Gunilla utsågs till årets ridsportledare av Östergötlands ridsportförbund år 2013, något som vi såklart är oerhört stolta över!

Jenny Gustafsson, ridlärare

Hippolog & diplomerad svensk ridlärare level 2

Jenny har arbetat hos oss sedan hösten 2020. Hon brinner för hoppningen lite extra och tycker att det är speciellt kul med de yngre hästarna.  Hon har sin egen häst ”Bullen” uppstallad på SRS. 

Ni träffar Jenny i manegen måndagar, onsdagar och varannan lördag 🦄

I övrigt sköter Jenny mycket administrativt arbete, såsom fakturering, medlemsadministration, stallvärdar, hästarnas utrustning m.m.

Habtom

Habtom arbetar i stallet och fixar all skötsel kring hästarna mån-fre, så som fodring, ut- och insläpp, mockning med mera. Han är en riktig klippa som vi är mycket glada över att ha här hos oss. 🙂

Emma Olin, ridlärare

Emma träffar ni i manegen varannan tisdag och ibland även på pay n jumps och andra extra aktiviteter. 

Signe Nordén, ridlärare

Signe jobbar extra på ridskolan samtidigt som hon går första året på gymnasiet. Hon har ridlektioner varannan lördag och jobbar även på pay n jumps bland annat. 

Signe rider och hyr ridskolans häst Felina. De tävlar även lite med målet att utvecklas och ha roligt tillsammans.

Mia Broddy, ridlärare

Hippolog & naturbrukslärare

Mia träffar ni i manegen varannan tisdag. Mia har tidigare jobbat mycket som ridlärare men idag arbetar hon huvudsakligen som redovisningskonsult men kunde inte hålla sig ifrån manegen helt! Tävlar även i fälttävlan på sin egen häst. 

Samarbeten

Vi samarbetar även med Ebba Melin på EM Solutions & Johanna Fyhr på Stall Björstad

Ebba Melin har hoppträningar på torsdagkvällar för både ridskoleekipage och ekipage utifrån.