Ungdomss­ektionen

Hej!

Det är vi som är ungdomssektionen Karriär. Vi har möte en gång i månaden och håller i aktiviteter för barn och ungdomar i föreningen. Exempel på aktiviteter vi håller i är spökkvällar, godisförsäljning samt hjälper till på ponnyvarv.

Styrelsen

Ebba Fäldt – Ordförande

Ebba Von Koch

Hilma Welin

Tilde Aspen

Kajsa Ivarsson

Ellen Andersson

Elina Eriksson

Stina Holmgren

Alice Wetterhall

Alva Björklund

Elsa Asplund

Valberedning:
Agnes Brundin

Signe Nordén Reinvart

Alva Nilsson

 

Nedan kommer det framöver presentationer av Ungdomssektionen 2024..

Hej, jag heter Tilde Aspen och är 13 år!

Varför har du valt att gå med i US?

Jag har valt att gå med i US för att jag tycker det är roligt att hjälpa till och ta ansvar gällande allt runt stallet!

Vad ser du fram emot under året med US?

Jag ser fram mot att hålla i olika aktiviteter, lära känna nya människor och få nya vänner!

Har du något mål inom ridningen?

Mitt mål inom ridningen är att få åka iväg och tävla, få en bra tävlingsrutin och att bli en bättre ryttare!

 

Hej, jag heter Ellen och jag fyller 15 år i år. Jag hyr och tränar ridskolans häst Bronco. I US sitter jag som sekreterare.

Varför har du valt att gå med i US?

Jag har valt att gå med i US eftersom att jag tycker att det är roligt att vara engagerad i klubben.

Vad ser du fram emot under året med US?

Det jag ser fram emot under året är att få träffa alla barn och ungdomar och skapa många nya vänner och roliga minnen.

Har du något mål inom ridningen?

Mitt kortsiktiga mål inom ridningen är att komma ut och tävla mer inom både hoppning och dressyr. Mitt långsiktiga mål är att bli unghästutbildare.

 

Hej, jag heter Elsa och är 11 år gammal. Jag sitter som suppleant i US.

Varför har du valt att gå med i US?

Jag har valt att gå med i US för att jag tycker att det är väldigt kul att hitta på olika aktiviteter och ha kul ihop.

Vad ser du fram emot under året med US?

Jag ser fram emot ett år med gemenskap och roliga aktiviteter.

Har du något mål inom ridningen?

Mitt mål i ridsporten är att försöka komma ut och tävla detta år.

 

Jag heter Alva Björklund och fyller 14 år i år. I US har jag rollen som suppleant.

 Varför har du valt att gå med i US? Jag har valt att gå med i US dels för att det är roligt men också för att kunna vara med och påverka. Jag har också valt att gå med för att jag vill bli mer engagerad i föreningen.

Vad ser du fram emot under året med US? Det jag ser fram emot under året är nog att anordna roliga aktiviteter. Men också att umgås och lära känna andra från US.

Har du något mål inom ridningen? Mina mål inom ridningen just nu är att komma så långt som möjligt inom hoppningen, att utvecklas och lära mig mer. Men mina långsiktiga mål/drömmar är att en dag skaffa en egen häst.

 

Hej! Jag heter Hilma, är 15 år och sitter med i US som ledamot.

 Varför har du valt att gå med i US? Jag valde att gå med i US för att kunna hålla aktiviteter för barn och ungdomar på SRS och för att jag vill vara med och påverka i föreningen.

Vad ser du fram emot under året med US? Under 2024 ser jag fram emot alla aktiviteter samt träffar med US gänget.

Har du något mål inom ridningen? Mitt mål inom ridningen är att rida mjukare och börja hoppa lite smått igen med min medryttarhäst.

 

Hej!

Jag heter Alice Wetterhall och är 14 år. Min roll i US är suppleant.

 Varför har du valt att gå med i US? Jag valde att gå med i US för att jag kände för att få vara delaktig i olika aktiviteter. Jag gick även med för att jag kände att jag ville ta mer ”eget” ansvar och vara med delaktig i saker och ting.

Vad ser du fram emot under året med US? Det jag nog ser fram emot mest är att få vara med och styra upp dom roliga aktiviteterna som US anordnar. Jag tycker också att det ska bli roligt att lära känna och umgås med de andra i US.

Har du något mål inom ridningen? Mina mål inom ridningen just nu skulle jag säga är att fortsätta träna och tävla Estelle och försöka komma upp i höjderna lite. Ett av mina större mål är ju att skaffa en egen häst. Ett av de lite mindre målen är nog att försöka bli stabilare i ridningen och träna mer dressyr.

 

Hej!

Jag heter Ebba Von Koch och är 12 år och är ledamot i US.

 Varför har du valt att gå med i US? Varför jag har valt att gå med i US är för att jag vill kunna påverka ridskolan till det bättre. Jag tycker också att det är kul att hjälpa till och vara med och påverka.

Vad ser du fram emot under året med US? Det jag ser fram emot är framförallt att hålla aktiviteter, lära känna nya människor och lära mig mer genom ridsporten.

Har du något mål inom ridningen? Mitt mål med ridningen är att börja hoppträna och tävla, samt försöka komma upp i lite högre höjder.

 

Hej!

Jag heter Agnes Brundin och fyller 16 år i år. Jag har en 7-årig c-ponny som kallas Beauty. Jag sitter med i valberedningen i US och det här blir mitt fjärde år.

Varför har du valt att gå med i US? Jag har valt att stanna kvar i US då jag tycker att det är kul att engagera mig i klubben.

Vad ser du fram emot under året med US? Jag ser fram emot ytterligare ett roligt år med många roliga aktiviteter för barn och ungdomar.

Har du något mål inom ridningen? Mitt mål för i år är att tillsammans med Beauty kvala ungponny SM för 7 åringar och i och med det kunna rida stabila rundor i MsvB.  

 

Hej!

Jag heter Alva Nilsson och fyller 14 år i år. Jag sitter i valberedningen.

 Varför har du valt att gå med i US? Jag valde att gå med i US för att det verkade roligt och att US brukar hitta på roliga aktiviteter i stallet.

Vad ser du fram emot under året med US? Att ha kul och lära mig nya saker. Jag ser också fram emot att vara med och arrangera aktiviteter med US.

Har du något mål inom ridningen? Mina mål inom ridningen är att börja tävla och ha en egen häst en dag.

 

Hej!

Jag heter Signe Nordén Reinvart och fyller 17 år. Jag är med i valberedningen i US som sammankallande.

Varför har du valt att gå med i US? Jag har valt att gå med i US för jag tycker det är kul och för att jag tycker det är roligt att engagera sig i klubben.

Vad ser du fram emot under året med US? Lära känna nya människor och göra roliga saker tillsammans.

Har du något mål inom ridningen? Mitt mål är att utvecklas så mycket som möjligt inom både hästar och ridning.

 

Hej!

Mitt namn är Ebba Fäldt och jag är 14 år. Min roll i US styrelse är ordförande!

 Varför har du valt att gå med i US? Jag har valt att vara med i US detta år för att engagera mig i föreningen och för att hålla roliga aktiviteter för medlemmarna.

Vad ser du fram emot under året med US? Det jag ser fram emot med detta år i US är att hålla en bra sammanhållning och anordna roliga aktiviteter för barnen.

Har du något mål inom ridningen? Mitt mål inom ridningen detta år är att få mer tävlingsrutin. Mitt långsiktiga mål är att bli en så bra ryttare som möjligt för många olika typer av hästar och lära mig så mycket som möjligt om allt som har med hästar att göra.

 

Hej!

Jag heter Kajsa Ivarsson och jag är 12 år. Jag har en 5 årig D-ponny som kallas Brexit. Jag sitter med i US som ledamot och detta är mitt första år.

Varför har du valt att gå med i US? Jag gick med i US för att jag vill hjälpa till att sprida den härliga känslan som finns på SRS och vara mer engagerad i klubben.

Vad ser du fram emot under året med US? Jag ser fram emot att ha roliga aktiviteter och skapa gemenskap.

Det ska bli jätte rolig att lära känna fler i klubben!

Har du något mål inom ridningen? Mitt mål inom ridningen är att fortsätta utvecklas så mycket jag kan som ryttare och tillsammans med min ponny. Mitt mål i år är att komma ut på tävlingsbanorna med Brexit.

 

Hej!

Jag heter Stina Holmgren och fyller 14 år i år, jag sitter med i US som suppleant.

Varför har du valt att gå med i US? Jag har valt att gå med i US för att jag tycker det är roligt att hjälpa till med aktiviteter och andra saker och vara engagerad.  

Vad ser du fram emot under året med US? Jag ser fram emot att hålla i olika aktiviteter med barn och lära känna nya vänner i US.

Har du något mål inom ridningen? Mina mål inom ridningen är att få mer rutin och så småningom ut och tävla och att utvecklas så långt som möjligt.

 

Hej! Jag heter Elina Eriksson och fyller 20 år i år. Jag hyr och tränar ridskolans häst Dulcinijars (Janne).

Jag har suttit med i US i 4 år och sen förra året har jag suttit som kassör.

Varför har du valt att gå med i US? Jag har valt att gå med i US för att jag vill vara mer aktiv i föreningen och för att jag tycker det är roligt att anordna o hålla i aktiviteter för barnen och ungdomarna.

Vad ser du fram emot under året med US? Det är många nya i US nu i år så jag ser väldigt mycket fram emot att lära känna alla och få nya vänner, och så ser jag fram emot ett år med gemenskap och att skapa många roliga minnen tillsammans. 

Har du något mål inom ridningen? Mitt kortsiktiga mål inom ridningen är att komma ut på tävlingar med Janne inom både dressyr och hoppning. Mitt långsiktiga mål är att bli ridande polis.