Hästar vi minns

Dakara

 

Dakara har mellan åren 2014 till 2022 jobbat på SRS och glatt många elever genom åren. Sedan våren 2022 är hon nu mera familjen Myhrmans egen häst. 

Lady

 

Var en mycket uppskattad och älskad häst hos oss som lärde många små elever att rida. Hon fick tyvärr en skada på ena bakbenet som inte gick att göra något åt och fick våren 2022 somna in. Nu galopperar hon på de evigt gröna ängarna och slipper ha ont. 

 

 

Krafters

 

Flyttade våren 2022 till sin nya familj i Härnösand där mamma Natalie med döttrar kommer att rida och sköta om honom. Han står nu i ett mindre stall och får mycket hagtid. Vi tror att det kommer funka kanon för honom!

 

 

 

Reflex

 

Var en mycket älskad häst hos oss, både bland vuxna och barn. Han fick många på fall med sin fina ridbarhet och lilla räv bakom örat. Under våren 2022 skadade han ena bakbenet och fick somna in under sommaren. Nu galopperar han på de evigt gröna ängarna och äter så mycket gräs han vill.

Lillan

 

Lillan var en stor favorit på ridskolan bland både stora och små, framförallt för hennes härliga och snälla personlighet. Hon gjorde sig tyvärr illa i hagen i slutet av sommaren 2022. Skadan läkte aldrig och hon fick galoppera vidare till de evigt gröna ängarna under hösten 2022.

Punchbowl Lass ”Lassie”

 

Lassie var en fantastiskt snäll häst som både utmanade den rutinerade ryttaren och tog hand om den mer ovana. Det hittades tyvärr en skada i hennes rygg, precis där ryttaren sitter. Hon galopperar under hösten 2022 vidare till Trapalanda där hon slipper ha ont. 

Lotte

 

Lotte har mellan 2018 och 2022 arbetat på ridskolan och varit en stor favorit bland många elever. Hösten 2022 blev hon familjen Maja Gyllix egna ponny och vi hoppas att dom får många roliga år tillsammans. 

Voim

 

Örjan som vi kallade honom arbetade på ridskolan under hösten och vintern 2022/2023. Under våren 2023 blir han familjen Ebba Fäldts egen ponny och vi hoppas att de får många roliga år tillsammans. 

 

 

Emerald

 

Emerald arbetade på ridskolan under vintern och våren 2023. Under våren 2023 blev han familjen Tiffanie Frejds egen ponny. Vi hoppas att ni får många roliga år tillsammans.

Nothing’s Impossible

 

Nils som vi kallade honom var en omtyckt häst med rävar bakom varje öra. Hösten 2023 flyttade han till familjen Nilsson i Umeå för att bli deras bästa kompis. Vi önskar dem lycka till i framtiden.

Caramell

 

Caramell arbetade på ridskolan från våren 2022 till våren 2024 då hon flyttade till Visingsö. Caramell var en trygg kompis hos oss som alla kunde känna sig säkra på. I sitt nya hem kommer hon få ridas mer i naturen och kanske också dra vagn. Vilket vi tror kommer att passa henne väldigt bra.

Linhagens a Diva to Love

 

Diva jobbade på ridskolan från 2010 till våren 2024 då hon flyttade hem till familjen Ebba Melin. Där ska hon få bli barnponny och göra lite av varje. Hon har lärt mååånga barn att rida och varit mångas favorit. Som tur är flyttar hon inte så långt bort och vi hoppas att vi träffar på henne snart igen.

Dolly

 

Dolly lånade vi av familjen Johanna Fyhr under hösten och vintern 2023/2024. Vi tackar Dolly för denna tiden och hoppas du får det mysigt tillsammans med Diva framöver! Hoppas att vi ses snart igen!