Hästar vi minns

Dakara

 

Dakara har mellan åren 2014 till 2022 jobbat på SRS och glatt många elever genom åren. Sedan våren 2022 är hon nu mera familjen Myhrmans egen häst. 

Lady

 

Var en mycket uppskattad och älskad häst hos oss som lärde många små elever att rida. Hon fick tyvärr en skada på ena bakbenet som inte gick att göra något åt och fick våren 2022 somna in. Nu galopperar hon på de evigt gröna ängarna och slipper ha ont. 

 

 

Krafters

 

Flyttade våren 2022 till sin nya familj i Härnösand där mamma Natalie med döttrar kommer att rida och sköta om honom. Han står nu i ett mindre stall och får mycket hagtid. Vi tror att det kommer funka kanon för honom!

 

 

 

Reflex

 

Var en mycket älskad häst hos oss, både bland vuxna och barn. Han fick många på fall med sin fina ridbarhet och lilla räv bakom örat. Under våren 2022 skadade han ena bakbenet och fick somna in under sommaren. Nu galopperar han på de evigt gröna ängarna och äter så mycket gräs han vill.

Lillan

 

Lillan var en stor favorit på ridskolan bland både stora och små, framförallt för hennes härliga och snälla personlighet. Hon gjorde sig tyvärr illa i hagen i slutet av sommaren 2022. Skadan läkte aldrig och hon fick galoppera vidare till de evigt gröna ängarna under hösten 2022.

Punchbowl Lass ”Lassie”

 

Lassie var en fantastiskt snäll häst som både utmanade den rutinerade ryttaren och tog hand om den mer ovana. Det hittades tyvärr en skada i hennes rygg, precis där ryttaren sitter. Hon galopperar under hösten 2022 vidare till Trapalanda där hon slipper ha ont. 

Lotte

 

Lotte har mellan 2018 och 2022 arbetat på ridskolan och varit en stor favorit bland många elever. Hösten 2022 blev hon familjen Maja Gyllix egna ponny och vi hoppas att dom får många roliga år tillsammans. 

Smilla

 

Smilla arbetade på ridskolan mellan 2019 och 2023. En pigg och vaken ponny som många ridelever tyckte mycket om. Smilla blev vintern 2023 familjen Kajsa Ivarssons egna ponny. Vi hoppas att dom får många roliga år tillsammans framöver.

Voim

 

Örjan som vi kallade honom arbetade på ridskolan under hösten och vintern 2022/2023. Under våren 2023 blir han familjen Ebba Fäldts egen ponny och vi hoppas att de får många roliga år tillsammans. 

 

 

Emerald

 

Emerald arbetade på ridskolan under vintern och våren 2023. Under våren 2023 blev han familjen Tiffanie Frejds egen ponny. Vi hoppas att ni får många roliga år tillsammans.

Nothing’s Impossible

 

Nils som vi kallade honom var en omtyckt häst med rävar bakom varje öra. Hösten 2023 flyttade han till familjen Nilsson i Umeå för att bli deras bästa kompis. Vi önskar dem lycka till i framtiden.