Våra ridskolehästar

Linhagens a Diva to Love

 

Sto

Född 2007

e. Springbourne Pioneer

u. Linhagens Rock to Love

B-ponny

Diva är ett sockersött litet brunt sto som kom till oss hösten 2010. Hon har sedan dess lärt måååånga barn att rida och är tävlad upp till LC-hoppning. 

Pandora

Sto

Född 2014

Korsningsponny från Danmark

C-ponny

Pandora kom till oss våren 2021 och är en söt, snäll och hoppglad liten ponny som ibland har lite egen vilja. 

SB Estelle

Sto

Född 2008

e. Top Nordpol RP 146

u. Zandbergs Esther RP 1208

C-ponny

SB Estelle är en brun ponny som varit omåttligt populär ända sen hon kom till oss våren 2015. Hon älskar att hoppa och har tävlat upp till LB-nivå i hoppning.

Silver Stroke

Sto

Född 2018

B- eller C-ponny, ej mätt

Silver Stroke eller ”Silvia” som vi kallar henne kom till oss vintern 2021. En väldigt söt och rar liten ponny som direkt blivit omtyckt av många, både på hopp- och dressyrbanan.

Perle

Sto

Född 2014

Dansk fjordkorsning

C-ponny

Perle kom till oss under år 2018 och är en riktigt trygg pärla som gillar både att hoppa och gå dressyr!

Traama

Sto

Född 2013

e. Teik

u. Tromba

D-ponny

Traama kom till oss våren 2018. En härlig ponny som har ett fantastiskt psyke. Hon är omtyckt av många både på hopp- och dressyrbanan.

Bronco

Valack

Född 2016

Arab/Frieserkorsning

Liten storhäst

Bronco kom till oss hösten 2020. En mycket snäll och glad kille som tycker att det är kul både med dressyr, hoppning och skogsridning!

BellaMi

Sto

Född 2006

e. Stargolds Cavalero – Buller Edslev

u. Flika

Ridhäst

BellaMi är en fuxfärgad liten storhäst som arbetar såväx vuxenlektioner som barnlektioner. Hon är mycket trevlig att rida och gör alltid sitt bästa sen hon kom till oss sommaren 2015.

Crusing Billy

Valack

Född 2014

Imp Irland

e. Crusing ambassador

ue. Carrick diamond lad

Billy är en skimmelvalack som kom till oss våren 2019. Han bjuder på en väldigt fin känsla både i dressyr och hoppning och har startat upp till 1m-hoppning.

Lorenca

Sto

Född 2009

e. Loreno Lu ~ Lakijs

u. Lerija

Ridhäst

Lorenca är ett mörkbrunt sto som är en storfavorit för de som brinner för dressyr, men även hoppning. Hon har tävlat upp till LB-dressyr och 1m-hoppning.

Felina

Sto

Född 2009

Dansk korsning

Ridhäst

Felina är en liten nättare skäck som kom till oss hösten 2016. Hon är en känslig häst som hoppar riktigt bra, har tävlat upp till 120cm-hoppning

Yardley

Valack

Född 2016

Import Irland

Ridhäst

Yardley som vi även kallar ”Yngve” kom till oss hösten 2021. Yngve är en pigg och lite busig häst som ger en trevlig känsla i både hoppning och dressyr. 

Dulcinijars 

Valack

Född 2015

Okänd härstamning

Ridhäst 

Janne som han kallas är en väldigt snäll och gosig kille som kom till ridskolan sommaren 2020. En riktig klippa som tar hand om den mindre rutinerade ryttaren och utmanar den mer rutinerade.

Nothing’s Impossible 

Valack

Född 2013

e. Canterbury

Ridhäst 

Nils som vi kallar honom kom till ridskolan under vintern 2021. En häst med mycket egen vilja som snabbt blivit mycket omtyckt. Han kommer bli en kanonhäst i både hopp och dressyr gissar vi.

Caramell

Sto

Född 2013

Okänd härstamning

Ridhäst 

Caramell kom till oss våren 2022, en lite grövre typ av häst och blev rejält omtyckt ifrån start. Hon är väldigt snäll, gillar både dressyr och hoppning samt är inkörd. 

 

Vitalia 

Sto

Född 2016

e: Viva Vulkano

ue: Motellini

Ridhäst 

Vivvi som vi kallar henne kom till oss sommaren 2022. En rar häst som ger en trevlig känsla i dressyren och som älskar att hoppa. Har redan blivit en stor favorit bland många.

Amurs

Valack

Född 2019

e: Okänd

u: Lada

Ridhäst

Amurs kom till ridskolan hösten 2022. Amurs ska utbildas innan han börjar arbeta men är en väldigt snäll och nyfiken liten häst som vi hoppas ska trivas hos oss.