Våra ridskolehästar

Smilla

Sto

Född 2015

Korsningsponny från Danmark

C-ponny

Smilla är en pigg och vaken liten skäck som är mycket omtyckt av våra ridelever. Tycker att det är skoj med både ett dressyrpass på banan, hoppning eller en tur i skogen. En liten pärla helt enkelt. 

SB Estelle

Sto

Född 2008

e. Top Nordpol RP 146

u. Zandbergs Esther RP 1208

C-ponny

SB Estelle är en brun ponny som varit omåttligt populär ända sen hon kom till oss våren 2015. Hon älskar att hoppa och har tävlat upp till LB-nivå i hoppning.

Silver Stroke

Sto

Född 2018

B- eller C-ponny, ej mätt

Silver Stroke eller ”Silvia” som vi kallar henne kom till oss vintern 2021. En väldigt söt och rar liten ponny som direkt blivit omtyckt av många, både på hopp- och dressyrbanan.

Perle

Sto

Född 2014

Dansk fjordkorsning

C-ponny

Perle kom till oss under år 2018 och är en riktigt trygg pärla som gillar både att hoppa och gå dressyr!

Traama

Sto

Född 2013

e. Teik

u. Tromba

D-ponny

Traama kom till oss våren 2018. En härlig ponny som har ett fantastiskt psyke. Hon är omtyckt av många både på hopp- och dressyrbanan. Tävlad upp till LC i hoppning.

Bronco

Valack

Född 2016

Arab/Frieserkorsning

Ridhäst

Bronco kom till oss hösten 2020 och blev snabbt en storfavorit. En mycket snäll och glad kille som tycker att det är kul både med dressyr, hoppning och skogsridning!

BellaMi

Sto

Född 2006

e. Stargolds Cavalero – Buller Edslev

u. Flika

Ridhäst

BellaMi är en fuxfärgad liten storhäst som arbetar såväx vuxenlektioner som barnlektioner. Hon är mycket trevlig att rida och gör alltid sitt bästa sen hon kom till oss sommaren 2015.

Crusing Billy

Valack

Född 2014

Imp Irland

e. Crusing ambassador

ue. Carrick diamond lad

Ridhäst

Billy är en skimmelvalack som kom till oss våren 2019. Han vänlig häst som bjuder på en väldigt fin känsla både i dressyr och hoppning. Billy har startat upp till 1m-hoppning.

Lorenca

Sto

Född 2009

e. Loreno Lu ~ Lakijs

u. Lerija

Ridhäst

Lorenca är ett mörkbrunt sto som är en storfavorit för de som brinner för dressyr, men även hoppning. Hon har tävlat upp till LB-dressyr och 1m-hoppning.

Felina

Sto

Född 2009

Dansk korsning

Ridhäst

Felina är en liten nättare skäck som kom till oss hösten 2016. Hon är en känslig häst som hoppar riktigt bra, har tävlat upp till 120cm-hoppning

Yardley

Valack

Född 2016

Import Irland

e: Stetter

ue: Cavalier Royale

Ridhäst

Yardley som vi även kallar ”Yngve” kom till oss hösten 2021. Yngve är en pigg och lite busig häst som ger en trevlig känsla i både hoppning och dressyr. Är tävlad upp till 1m hoppning.

Dulcinijars 

Valack

Född 2015

Okänd härstamning

Ridhäst 

Janne som han kallas är en väldigt snäll och gosig kille som kom till ridskolan sommaren 2020. En riktig klippa som tar hand om den mindre rutinerade ryttaren och utmanar den mer rutinerade.

Vitalia

Sto

Född 2016

e: Viva Vulkano

ue: Motellini

Ridhäst

Vivvi som vi kallar henne kom till oss sommaren 2022. En rar häst som ger en trevlig känsla i dressyren och som älskar att hoppa. Hon älskar dessutom att bli ompysslad. 

Amurs

Valack

Född 2019

e: Okänd

u: Lada

Ridhäst

Amurs kom till ridskolan hösten 2022. Amurs är vår ”Emil i Lönneberga” som tycker att det mesta är roligt. Redan mycket uppskattad av många av våra ridelever och tycker det är lika kul med hoppning som dressyr eller en skogstur.

Noblesse

Sto

Född 2010

e: Marwin

ue: Erbstein

Ridhäst

Noblesse kom till ridskolan under våren 2023. En härlig dam med lite egna åsikter som ger en fin känsla i dressyren och tycker det är kanonkul att hoppa. 

Malte

Valack

Född 2019

e: Marvin

ue: Kanon

Ardenner

Malte kom till ridskolan sommaren 2023 och redan en storfavorit. Malte är en mycket snäll och lite känslig kille med mycket energi som vi tycker väldigt mycket om.